Hoppträning

Ja vart ska man börja. Jag flög av men lever. Jag är fortfarande ett jäkla kontrollfreak och jag stör ihjäl mig på att jag inte bara kan släppa på spärren och köra på. Men jag tror after all att denna träning var supernyttig för oss båda två ändå.

Winnie kör in nosen, sätter gasen i botten och bara öser på och jag kan egentligen inte påverka henne så mycket utan hon liksom gräver ner sig och fräser på. Tar lite bommar när hon kommer för nära vilket är jättebra i dagsläget för hon behöver lära sig själv att man kanske borde vara lite mer uppmärksam och lyfta på fötterna. Det vet jag ju att hon kan, hon behöver bara komma igenom denna styrkefasen just nu och det var supernyttigt för henne att slå i lite bommar och kanske till och med att ryttaren rök av 😉 För mot slutet så var hon mycket snabbare i tassarna, mer fokus på hindren från hennes sida och hon hoppade bättre. Sedan att jag rider som ett as emellanåt kan ju inte hon rå för. Ibland undrar jag faktiskt om det någonsin ska bli hoppryttare av mig, tycker mest jag ställer till och komplicerar saker emellanåt…. svårt det där.

Anyway, nyttigt för oss båda. Jag har lite ont i benet för jag tror att hon råkade kliva på mig när jag damp i backen, såg tydligen ganska läskigt ut men jag klarade mig super trots allt. Lite mörbultad lär man ju vara i morgon. Mer tankar kring Winnies träning och så vidare en annan dag för nu är klockan mycket och jag ska upp tidigt och jobba i morgon bitti!

One thought on “Hoppträning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.