Finaste lil-W!

Winnie har så mycket rörelser att hon själv inte hänger med emellanåt. Hon ska få skor på sig nästa vecka och därefter blir det lättare att ge sig ut på hårda vägar och bygga upp hennes senor och ligament igen, blir mycket sådant framöver vill jag lova. Otroligt viktigt!

Dessutom börjar hon bli sinnessjukt snygg i kroppen nu. Ska både ta bilder och filma någon dag så ni får se. Nacken har hon verkligen byggt på vill jag lova er, dessutom är hon i lagom hull nu. Snygg ponny det där!

Vi behöver då ingen galoppbana, vår utebana är så galet stor att den fungerar mer än väl. Idag sträckte vi ut ordentligt några varv, uppskattat sa Winnie!

Efter en avsaktning från galopp innan hon återfått balans och tempo igen.

Samma sak här, efter en avsaktning från galopp innan hon återfått balans och tempo igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.