Första hoppningen på utebanan <3

Winnie bjöd på oerhört stort självförtroende idag och nu har vi nog minsann hoppat vår första bana på LD så det känns ju lovande 😉 De första rundorna blev hon lite väl inne i hoppningen och tyckte det var lajbans och sprang därför på lite mycket. De två sista rundorna var hon superfin och lyssnade på mina hjälpande förhållningar och hoppade lätt och enkelt runt banan (film kommer).

Hon behöver stärka sig i galoppen då hon har så mycket rörelser att hon knappt orkar med sig själv haha, så det blir helt klart mycket galoppjobb i vår för henne i relation till hennes ålder och utbildning då såklart! Hennes galopp är i alla fall hur underbar och häftig som helst och när hon får koll på den då blir hon ball!

2 thoughts on “Första hoppningen på utebanan <3

  1. Så skönt väder ni verkar ha! 😀 Här tycker jag det fortfarande är iskallt. 😛
    Kom på en liten fundering. Är Winnie avlad som dressyr- eller hopponny? Eller siktar du på att hon ska bli en trevlig allroundponny för nästa (eventuella) ägare att kunna ta sig vidare inom vilken gren som helst? Hon ser så grymt duktig ut på allt. ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.