Lång dag!

Winnie fått sina första framskor och Bullen fått sina första bakskor idag. Superfina är de i fötterna nu och Winnie var ju även en vända i Helsingborg och mättes in på 143 cm med skor, det vill säga 142 cm landade hon på då man drar av 1 cm för skorna, haha. Mini-Wini, det blir så bra så! Tävlingsdebuten är bestämd till den 23 april då vi beger oss mot Trolleholm som är nära och bra. Sedan blir det hemmatävling 1 maj och därefter får vi se hur vi planerar inför kvalitetsbedömningen som går i början på september.

Nu har jag precis redigerat klart en vlogg från dagen där Winnie bjuder på lite humor, den dyker strax upp på youtube. Nu är det dusch på tur och sedan en kvälls/nattmacka innan jag ska sova och sedan får vi se om jag ska jobba i morgon eller inte 🙂

2 thoughts on “Lång dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.