Nörd deluxe

Längtar till helgen och att få smycka ut min nyklippta fux med all fin utrustning jag har haha, nörd deluxe men alltså det är så fint med nyputsat brunt läder, mässingspännen och snygg utrustning. Dags att knäppa lite bilder också, och börja släpa fram lite hinder. Bullen är i princip aldrig hoppad, tror han har hoppat bana en gång och sedan de sprången jag tog när jag provred honom, men då var han väldigt vinglig men samtidigt snäll och gav en fantastisk känsla uppifrån ryggen. Nu är det i alla fall dags att komma igång ordentligt även med hoppningen och det ska bli otroligt spännande att se vad han bjuder på när han väl hittat eget sug mot hinder och vi ridit ihop oss lite mer!

Har så mycket bloggidéer, filmidéer, inläggsidéer, fotoidéer och allt möjligt just nu att jag knappt vet vad jag ska börja. Men nu är det tre dagars jobb för mig, inte fulldagar dock vilket är perfekt för då får man ändå eftermiddagarna över till hästarna och allt annat roligt som händer. Taggad!

Nu har han såååå fin färg när han är klippt att till och med jag tycker om hans färg trots att han är fux haha. Får väl vänja mig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.