Hoppning avklarat!

Fick planera om lite idag och hoppa Winnie medans det fortfarande står hinder på utebanan för i morgon hinner jag garanterat inte att hoppa henne och säkerligen inte på torsdag heller men idag kunde jag hoppa i lugn och ro samt hade jag mamma bakom kameran så så fick det helt enkelt bli. Winnie var superfin och visar framsteg för varje gång nu. Vi övar mest på att vara raka, ta förhållningarna direkt, vänta på hinder och galoppera ordentligt i svängarna. Hon blir ganska ivrig i början och brakar iväg på storhästavstånd, dock kan hon göra det nu utan att det blir jobbigt för hon orkar att galoppera bättre där. Innan blev det liksom att huvudet åkte ner i stället och hon blev lite tung framtill, nu har hon åtminstone koll på kroppen. Blir lite flack ibland när hon får lite väl mycket fart, men gör det superenkelt samt superfint och hon går alltid att stoppa. Efter ett par språng så taggade hon ner lite grann och hoppade runt hur lätt och fint som helst, hon tog mina förhållningar och vi fick in ett extra galoppsprång där det behövdes. Så nöjd över lilltjejen! Känns super inför tävlingsdebuten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.