Willehästen

Satt just och kikade igenom Willes stam och den är minst sagt intressant tycker jag som inte alls är insatt egentligen haha. Hans pappa är ju en son till Stakkato som hittills hoppat upp till 150. Såg honom live i Österrike i höstas och gillade verkligen det jag såg! På hans mors sida finns sedan Artos Z (gått 160) som är efter Alme Z. Mormors far är Ramiro Z och sedan finner vi Lord och Cor de la Bryere bakom det på mormors mors och mormors mormors sida. Det är sådant vanligt, mycket använd och känt blod i Wille med andra ord. Den minst beprövade är ju då hans pappa som är efter Stakkato och har Escudo som morfar.

Wille är en otroligt kvick liten häst. Ni ska se när han löshoppar, kommer han lite fel eller det blir knasigt så är han så rapp i tassarna så det är galet! Snart dags att löshoppa igen med honom. I övrigt går ridningen hela tiden framåt och nu har han fått skor runtom också, liten börjar bli stor! Han blir magisk när han är lite mer redo i skallen för att ta över världen! Liten skit är han även om han har vuxit en del, men det blir så spännande att se vad framtiden ger oss!

3 thoughts on “Willehästen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.