Vi välkomnar Humlan till ”teamet”

So, let’s say it. Jag kommer alltså inom en väldigt snar framtid att få ett nytt tillskott i klanen vilket de flesta av er säkert har förstått. Det ligger en film några inlägg ner som förklarar det hela också men jag vill gärna skriva lite om detta också.

”Humlan” som hästen numera kallas är alltså en häst som ni tidigare stött på här på bloggen då jag red henne under en period i somras. Humlan ägs idag utav min bästa vän Danai -> www.danaidoverholt.se <- men kommer på obestämd framtid att stå hos mig samt ridas och tränas av mig när hon är redo för det igen. Först och främst väntar en lång igångsättning där hon ska byggas upp ordentligt och lägga på sig ännu mer i vikt. Därefter ska hon trappas upp i takt med att hennes kropp hänger med. Träningar och tävlingar är långt borta i sikt just nu, men det är planen så småningom. Fram tills dess har vi inte bråttom allt, det viktigaste för oss är att Humlan mår bra och är glad.

Jag är i alla fall så jävla lycklig att få ha denna häst hos mig igen för hon är verkligen en av få hästar under åren som satt sig lite extra i hjärtat hos mig. Jag fick ju ett litet smakprov på vad hon besitter i somras även om hon var långt ifrån färdig i kroppen och utvecklingen då. Men jag vet att det finns där i henne och hon har ett hjärta av guld denna häst. Världens snällaste är hon! Vägen är lång, men det blir en fantastisk resa hoppas jag på!

2 thoughts on “Vi välkomnar Humlan till ”teamet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.