Wille vessla

Nu ska jag knåpa ihop kvällens löshoppningsfilm på Wille. Alltså I love this horse. Han är så kvick i tassarna, lyhörd, uppmärksam, lite knäpp och så himla mjuk i kroppen. Ligger ett språng ute på min instagram för den intresserade och tills jag redigerat kvällens video så bjuder jag på lite kroppsbilder.

Han är lite rolig tycker jag. För ena perioden är han tjock, ful och överbyggd. Sedan växer han till sig och blir smal, snygg och jämnare, sedan drar det iväg igen osv osv. Det går liksom om och om igen och man märker på honom när han är i de olika perioderna. När han kom hem till oss i januari förra året så mätte han ca 153 i mankhöjd. Hur hög han är idag kan jag inte svara på men det hade varit kul att se. Men jag tror att han kommer att växa i några år till. Flex slutade inte växa fören året han fyllde 8 så man vet ju aldrig.

3 thoughts on “Wille vessla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.