Från ena stället till nästa- Let’s go

Kul att ni gillar Wille, det ni ser och hans utveckling. Ska lova att bli bättre på att dela med mig även av hans resa och vad som händer med honom även om vi i lite utav ett skede när det inte är så mycket att dela med sig av då det inte är jag själv som rider honom just nu. Men lite bilder och information om utvecklingen ska jag nog kunna få ner ändå, kanske en film här och var också.

Nu är jag på väg mot stallet där Bullen ska få gå ett kortare trimpass i ridhuset innan Winnie ska promeneras och sedan fick jag omplanera min kväll lite grann så jag ska iväg till Mirella när hästarna är klara för att fixa lite saker för sedan är resten av denna vecka + åtminstone halva nästa helt fullproppad. Så det är bara hoppa i stallkläderna och köra nästa ryck nu. Tur vi går mot ljusare tider så att man inte känner sig i lika desperat behov av sömn som man gör under vintern, fytusan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.