Willes löshoppningsfilm

Är inte Lillpellen hur fräck som helst? Ett öga i varje hov måste han ju ha för han har stenkoll på bommar och hovar oavsett hur han kommer uppenbarligen. En otroligt reaktionssnabb häst som är kvick i tassarna och försiktig. Så fort man sätter hinder framför näsan så vet han vad han ska göra och det är jätteroligt att se. Han är värd all tid i världen och det ska han också få!

7 thoughts on “Willes löshoppningsfilm

      1. Jag menar inte att han inte skulle nå, utan att det är själva ridningen mellan orelaterade hinder som kommer bli utmaningen med denna hästen (och egentligen alla hästar). 🙂

    1. Det vet jag redan att han gör. Han svävar nästan fram när man rider honom och jag kan bara tänka mig hur han kommer kännas med ännu mer ridbarhet och en broms installerad också! *.* Underbar häst på alla sätt och vis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.