Run away

Den 25 denna månaden innebär lön in – lön ut haha. Förhoppningsvis blir det lite fler kronor över nästa månad när man jobbat som tusan och legat i ordentligt under hela april. Det är min förhoppnings åtminstone men man vet ju aldrig när man har hästar. Någon av er undrade hur jag har råd att ha 4 hästar och jag ville bara poängtera att det har jag inte. Jag står för Winnies kostnader och sedan betalar jag även en del för Mon Amie då det är mitt föl hon bär på, men så mycket mer än så kan jag inte lägga ut på hästar i dagsläget. Två hästar står ju inte jag som ägare på och Wille är mammas = hon betalar för honom.

Idag är det en vanlig vardag. Jobb – Stall – Hem. Räkningar ska betalas, matlådor ska fixas och jag ska skriva en, två eller tre to-do-lists också för att hålla koll på livet.

På söndag är det valborg och jag ska fira valborg för första gången sedan gymnasietiden haha. Kul att hitta på någonting annat för en gångs skull! Sedan ska jag hinna att sätta mig ner och kika på sommarens semester och semestermål med C samt kika på när jag kan åka en sväng till Tyskland. Men inte så lätt som sagt, inte när man har 4 hästar hemma i stallet…

One thought on “Run away

  1. Skönt på något sätt att höra hur andra löser den ekonomiska biten. Tack för att du delar med dig! Jag erkänner att jag inte heller kan låta bli att fundera på hur folk som har fler än en häst får ihop det. Men oftast finns det ju logiska förklaringar 🙂 Har också ett föl på G och nojjar mest över försäkringen som ska betalas när det är ute. SWB dessutom = dyrt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.