Tips!

För några veckor sedan så beställde jag hem 2 stycken värmefiltar. En till mig här hemma när man är frusen (typ alltid) men också en till hästarna. Häromveckan så premiäranvände jag hästfilten på Winnie. Bäddade in henne i den runt halsen och bak så långt den räckte på ryggen och Winnie njöt verkligen! Hon somnade nästan emellanåt och började nöjt att tugga lite smått. När hon haft den på sig en stund så drog jag i lite halsmuskler och annat jag brukar göra och hon var verkligen helnöjd. Även Bullen har nu fått prova den och var nöjd med ompysslingen! Så den kommer jag att använda frekvent under den kalla delen på året inför ridning och när mina hästar får ha lite spa-dagar haha. Däremellan är det mycket back on track för dem och annat för att hålla de i så god form som möjligt!

Köpte i alla fall mina på halva priset hos Kjell och Company. Fungerar super!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.