I’m blessed to be able to call you my best friend

Vet ni vad? Jag är så jävla glad att jag och Danai på något vänster hittade varandra för några (4-5?) år sedan. Jag är så jävla glad och stolt att kunna kalla henne min allra bästa vän. För hon är precis allting som en bästa vän ska vara. Hon ställer alltid upp, hon är alltid ärlig och hon säger alltid vad hon tycker även om vi inte håller med varandra. Hon skulle aldrig någonsin baktala mig, ljuga mig i ansiktet eller snacka skit om mig. Hon står upp för rätt och fel, hon är modig och hon är den coolaste jag vet och jag älskar henne just för att hon är hon. Hon är helt underbar att ha omkring sig även om det är 24 timmar om dygnet och hon får mig att skratta som aldrig förr. Även om vi inte alltid tycker samma sak om precis allting så vill hon alltid mitt bästa och ingenting annat, och för det är hon värd mer än allt. Tack för att våra vägar korsades någon gång i tiden, hur det nu gick till och när det nu var. För även om vi knappt träffats IRL under alla dessa år när vi delat med oss av allt tillsammans, så känns det ändå som att jag har känt dig hela livet och lite till. Tack för att du är just du Danai!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.