Hoppträning & humlans ankomst!

Så där ja, första hoppträningen med herr Bulle avklarad och jag känner mig verkligen så nöjd (för en gångs skull). Bulli var superduktig, något spänd i början med hästar överallt men skötte sig fint och gjorde det han skulle. För dagen lite tung framtill och inte riktigt framför mig, men det är sådant vi jobbar med hela tiden. Lite mer styrka och kondis krävs. Men han skuttade runt en liten mini-bana hur lätt som helst i alla fall och ju mer han orkar nu desto högre kan vi lägga hindren för nu vinglar han inte längre som han gjorde innan. Jag är verkligen jättenöjd med honom och mig själv, känns som att jag faktisk gjorde det hyfsat okomplicerat idag trots att jag inte hade honom helt där jag ville. Ännu visar han ju inte så mycket men han hoppar så avslappnad och härligt, känns underbart uppifrån ryggen. Nu kör vi på i samma stil!

En film kommer upp så fort som möjligt! <3

Och vet ni? I morgon kommer denna donnan <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.