När det är roligt att leva

Nu har jag landat uppe i Dalarna efter en längre färd genom landet, men med bästi bredvid så har det både gått fort och varit supertrevligt. Igår var jag så exalterad över att Danai och Humlan kom att jag glömde att både filma och blogga haha. Men när jag är hemma på tisdag igen så ska jag försöka ta igen den biten. Superroligt är det i alla fall att få ha henne i stallet och hon ska nu sakta men säkert börja sättas igång samtidigt som hon ska gå upp ännu mer i vikt. Under tiden kommer vi ju få vara otroligt lyhörda för hennes signaler och se till att hon mår bra och fortsätter att lägga på sig. Det är en lång väg tillbaka där hon var i somras men resan är otroligt rolig också tycker jag.

Och det har också hunnit hända en hel del i hennes kropp under dessa 2,5 månad och jag gissar att det kommer hända massa mer under kommande månader.

3 thoughts on “När det är roligt att leva

  1. Lycka till med den nya hästen! 😊 Du kanske redan har skrivit detta någonstans som jag missat – men vad matar du henne med nu i början för att få upp vikten? Kram.

    1. Danai berättar det i vår film men hon har gått i princip på fri tillgång på grovfoder och sedan proteinfoder vid sidan av det. Nu övergår hon sakta men säkert till vad vi ger våra egna som bl.a är grönpellets för de som är lite tunnare 🙂

  2. Vad har gjort så att hon har varit spinkig o omusklad?

    Såg på din insta idag att hon alla redan ser mycket bättre ut, bra jobbat och så rolig att se! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.