En helg att minnas!

Helgen har verkligen varit definitionen av semester på alla sätt och vis. Dalarna har bjudit på sommarvärme och igår slappade vi på Danai’s altan hela dagen innan vi begav oss iväg och grillade lite korv på ett annat ställe där vi också passade på att njuta av solen. Dagen var verkligen helt underbar efter en otroligt lyckad och fantastiskt rolig valborgskväll och natt. Bästa helgen på väldigt länge, har verkligen haft så kul och kopplat bort precis allting och bara varit och det kan jag knappt minnas när jag gjorde sist, så det var nog minst sagt välbehövligt.

Nu är jag precis hemkommen efter att ha tagit nattåget från Stockholm sent igår kväll och nästa stopp för mig blir stallet som jag har längtat massvis efter (såklart! Roligaste platsen just nu). Jag ska äntligen, äntligen, äntligen få lära känna Humlan (igen) och hon ska få sig en skrittrunda i solskenet. Det blir otroligt lätt arbete för henne nu i början, hon ska gå upp mer i vikt och jag vill känna av henne och se hur hon känns och hur mycket energi hon har så det kommer bli baby steps så här i första skedet med henne.

Jag tackar världens bästis med sambo och alla andra inblandade för en underbar helg och det dröjer förhoppningsvis inte så länge till nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.