Upp och ner

Jag som är ganska tillbakadragen socialt och otroligt introvert egentligen har verkligen fått mersmak efter en helg med Danai så i morgon kväll packar jag väskan och beger mig mot nästa fantastiska, nyfunna vänskap Mirella där jag blir kvar tills torsdag (Plötsligt händer det liksom… att jag träffar en människa). Där blir det garanterat bara häst och hästsnack (och säkerligen tacos haha) men det behöver jag just nu. När livet liksom är lite för bra för att vara sant så är det nog för bra för att vara sant, så efter några liter tårar och många besvikelser senare så hittar jag på någonting annat för att få släppa tankarna en stund. Får sedan sällskap av Mirella på torsdag kväll att skritta ut mina tjejer och vi håller tummarna för härlig kvällssol! Tacksam över min nya vänskap som bor inom räckvidd!

Nu ska jag fixa i ordning massa saker inför morgondagen som bjuder på jobbdag och därefter hästar innan det blir kompiskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.