Kompishäng hela dagen

Underbart att tillbringa hela dagen med fantastiskt sällskap. Hamnade hos Mirella igår kväll där jag blev kvar och hjälpte henne i stallet och med hennes hästar idag innan vi styrde mot lite äventyr för att sedan hamna hos mina pållar och skritta ut tjejerna tillsammans. Mirella har alldeles lagom storlek för Winnie, hon ska få testa på den lilla ponnyn när hon är igång sen igen.

Humlis släpar verkligen benen efter sig den första delen av skritturen, sedan vaknar hon lite till liv och i slutet har hon för det mesta skrittat relativt fint genom kroppen. Just nu är hon ute på minst 40 minuters skritturer utöver att hon är ute i hagen så mycket som möjligt. Sedan fortsätter igångsättningen i skogen för hennes del, bara ha roligt och börja bygga upp henne ordentligt ute i naturen. Ska verkligen passa på att rida så mycket som möjligt ute i skogen med hästarna nu när det inte regnar i sidled, älskar att jobba hästarna i skogen och de är också alltid lika positiva!

Humlis har verkligen tagit sig i kroppen och ska få ta sig ännu mer så att vi har lite att bygga muskler på så småningom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.