Njuter av en vindstilla och solig dag!

En kortare tur på Winnie och en lååååång skrittrunda på Humlan i skogen blev dagens motion för tjejerna. Kortärmat och solglasögon under skånes absolut enda vindstilla dag på året (typ…), som vi njöt. Winnie fick rena bubbelbadet och fick sedan beta gräs efter sin runda medan Humlan spolades av och fick vältra sig i sanden i hagen tillsammans med lunchhöet. Mysigt för dem!

Har även hunnit få ut en liten film på Humlis men inte spelat in det sista till den jag tänkte dock, men det får bli en annan dag. Kan också tillägga att jag går som på nålar nu och väntar på att bebis ska komma! Jag behöver en ponnybebis i mitt liv och är så glad att jag faktiskt får chansen att ta ännu ett föl just nu. Men nu är spänningen olidlig faktiskt, kan hon inte bara klämma ut den där lilla skrutten där inne nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.