Off to the stable

Solen skiner och det är redan rena rama sommarvärmen ute. Jag är ledig och tänker spendera i princip hela dagen i stallet. 3 hästar ska motioneras och pysslas om och ikväll ska jag försöka laga lite lunchlådor till kommande jobbvecka. En film som jag började spela in förra veckan ska jag försöka göra klart idag och en ligger och laddar upp på youtube i detta nu. Kameran är med så ni kan få en eller annan sneak peak här ikväll och jag ska försöka tagga mig själv att få tillbaka lite motivation igen också.

Hämtade i alla fall ut ett litet paket från Zalando idag, ska visa er vad det innehöll senare men det känns lite uppiggande att uppdatera garderoben lite grann. Ska dock försöka få ut en bloppis här när jag orkar också, har lite stallsaker som jag ska göra mig av med. Vi hörs om en stund igen, njut av värmen ni som kan!

Jag ska se om jag kan knåpa ihop ett inlägg med lite framtidsplaner också så småningom… inte för att något är spikat överhuvudtaget men lite löst drömmande och planerande kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.