Tuesday

En kortare jobbdag står på schemat då jag har en tid att passa efter lunch och därefter bär det av mot stallet, skönt att komma dit lite tidigare dock får jag faktiskt erkänna. Vill att mina ladys ska vara i topptrim nu haha, men det är en liten bit kvar tills dess. Vi skrittar gladeligen ut i skogen så länge och bygger upp senor och ligament, det är alltid nyttigt. Och även om man bara skrittar så finns det så mycket man kan göra i skritten och inte bara låta de gå på långa tyglar och glo. Jag gör mycket halter och skänkelvikningar, någon ryggning då och då om det behövs och ställer igenom hästarna lite och ser till att de följer fint runt skänklarna och flyttar undan för dem. Nyttigt vardagsarbete det också! Jag tänkte att jag skulle longera Humlis en kortare stund någon dag, mycket för att jag också är nyfiken på att se hur hon rör sig från marken men också för att trava henne lite grann i en längre och lägre form för det behöver hon. Vi smyger sakta in allting nytt nu i början!<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.