Både och, alltihop, eller?

Efter jobb och passade tider igår så for jag hem och sedan övningskörde jag till Helsingborg, ska ta upp körskolan lagom tills nästa lön kommer. Det blev ett litet glapp nu men har passat på att övningsköra hemma en hel del i stället, snaaaart så hoppas jag. Är åtminstone på god väg nu, alltid bättre än inget. Blev i alla fall en sväng till Hööks och därifrån fick jag med mig ett par nya tyglar och en pessoasele som ska testas vid tillfälle. Blev sedan lite senare till stallet än vanligt och vi skrittade ut tjejerna i kvällskylan. Skulle ha tagit lite bilder och spelat in något klipp igår men det får bli en annan dag, som med allting just nu. Motivationen inte på topp för tillfället men så är det ibland. Jobb idag alla fall och det ser jag faktiskt fram emot så man ska väl inte klaga after all.

Mycket som händer i livet känns det som, samtidigt som att det känns som att allting bara står helt stilla. Försöker i vanlig ordning att se saker och ting med positiva ögon i alla fall, allting blir så mycket lättare då men jag känner mig lite som ett förvirrat yrväder emellanåt haha.

4 thoughts on “Både och, alltihop, eller?

 1. Du får jättegärna tala om hur selen sitter på Winnie! Har själv en liten d-ponny som är väldigt kort i ryggen och har klämt på den där selen flera gånger. Är tveksam till att den passar henne, rädd att den blir för stor.
  Tack för en fin och inspirerande blogg!

  1. Har använt denna selen på b-ponnysar så det ska nog inte vara någon fara. Man kan ju verkligen spänna in den något makalöst mycket så det brukar inte vara några problem att få den att passa bra. Jag gillar dessa selar och hade den väldigt, väldigt utspänd idag när jag longerade Humlan i den. Helt klart en värd investering i mitt tycke!

   1. Men åh tack för ditt snabba svar! Pratade med personalen på Hööks och dom var tveksamma till att den skulle passa liten D-ponny så då blev ju jag mer tveksam haha. Då behöver jag alltså inte oroa mig 🙂

    1. Jaså, jag är helt säker att jag har använt den på åtminstone C-ponny men även större B och är övertygad om att jag kommer kunna ha den på Winnie. Kan prova den på henne i morgon och göra ett utlåtande efter det här i en kommentar! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.