Jag är hingstägare!

Alltså ni kommer tycka att detta låter dödumt och helt hysteriskt. Men jag är inte alls ägare till ett stoföl utan ett HINGSTFÖL haha. Alltså jag dog av chock när jag fick ett sms om detta och det tog en stund att få det att smälta in, men vad ska man göra åt saken, bara att gilla läget. Och nu när det smält in så är jag SÅ himla otroligt glad att det är en hingst. Och denna lilla vilda krabaten kommer att behållas som hingst och jag är så tacksam över att han har fått snygga höga strumpor och bred bläs. Kommer nog bli en riktigt snygging den lilla vilden!

Så vi har inte alls en Carolina Hurricane som vi trodde utan vi har en Nashville Predator! Så vi hälsar Mon Amies första lilla grabb välkommen till gänget, så glad, tacksam och lycklig över denna finingen så ni anar inte och faktiskt så roligt med något annat än ett fuxsto, faktiskt…

5 thoughts on “Jag är hingstägare!

  1. Har fått omvänt en gång, stallägaren meddelade att det var en hingst och själv var jag bara nöjd att det kom ett föl för stoet hade gått 3 veckor över, dagen efter när jag var och tittade på dom kunde jag konstatera att det inte alls såg så hingstlikt ut när fölet viftade med svansen! 😅 Sånt händer, huvudsaken är att det är ett friskt föl med raka ben! Så stort grattis till en fin liten buse

    1. Jag tycker det är så sjukt roligt haha. När man ser ”stofölet” stå och kissa och bara vänta nu här, så där kissar inte ett sto, hahahaha!!
      Så glad för lillbusen i alla fall och att allting har gått bra och att han är bra i ben och allt, tack så jättemycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.