Stay positive, always

Fy vad jag är glad att min mamma under hela mitt liv präntat in att man ska vara positiv och fokusera på det man vill ha och inte tvärtom, för det hjälper verkligen och inte minst när livet är lite tuffare. Alltid positivt, inte älta gammalt skit för det kan man inte göra någonting åt, fokusera på det som är bra i ditt liv, let go of negativa människor som suger av din energi, lär av dina misstag utan att älta och fokusera framåt och mot att hela tiden bli en bättre version av dig själv. Det känns verkligen som att jag tagit ett steg i rätt riktning i alla fall och det gör allting så mycket enklare samt roligare!

Till något annat så var Humlan pigg som bara den idag. Det började med att hon drog ett sådant jäkla bocksprång när jag skulle leda in henne från hagen, jag liksom bara undrade vart hästen tog vägen men hon var en bit uppe i luften och vände ”bara”. Sedan skulle jag longera henne lite lätt i trav i båda varven men Humlisen körde full fräs i galopp och bockade som aldrig förr. Jäklar vilken stuns och spänst det fanns i den hästen. Efter en stund kunde jag få henne att trava någorlunda balanserat men hon ville helst bara galoppera. Hon var verkligen superglad och pigg, så härligt att se! Efter passet så har jag dragit lite i hennes halsmuskler som är superduperstela, lär ju ta ett tag till innan de är helt loss. Värmefilt och stretchdag får vi ha någon dag!

I övrigt kommer en liten rolig nyhet kring ponnybebis i nästa inlägg haha, så tokigt det kan bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.