Bara glad!

Alltså jag kan nog inte uttrycka mina känslor nog över denna lillhingsten. Jag är bara så himla glad att jag har en hingst att lägga fokus på om några år, det ska verkligen bli så himla roligt. Det förklarar ju också varför vi tyckte att han var så stor när han föddes haha! Men i alla fall, så himla tacksam att faktiskt ha fått en hingst! Någonting nytt för mig också och det behöver jag!

I övrigt tillhör denna dag ett av livets nederlag då jag var tvungen att gå hem från jobbet pga feber, snuva, halsont och huvudvärk. Finns inget jag hatar mer än att inte kunna jobba på grund av att man är sjuk. Kanske hade man kunnat bita ihop ännu mer men risken är då att det blir värre och det tar längre tid att bli frisk. Så med ½-1 dags kurering med te och massa annat så är jag nog på fötterna igen, but still, ett riktigt jävla nederlag i mitt liv. Är ALDRIG sjuk och har inte varit det på huuuur länge som helst. Fuck it! Men 3 timmars sömn inatt pga halsjäv*ln var inte heller speciellt uppskattat.

3 thoughts on “Bara glad!

  1. Time for a new header? With the foal?
    And i really like your blog! Can you please do more vlogs to your youtube?😻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.