I’m alive!

Jag vet inte jag har haft ett sådan här långt ”uppehåll” under alla mina år som bloggare. Vi är ju nästan uppe i en vecka utan något inlägg här eller i princip på några sociala medier alls. Anledningen -> Jag har inte haft 1 jäkla sekund över och det som har gjort bäst för mig då är att bara lägga allting åt sidan. Den senaste veckan så har jag jobbat, ätit, ridit och sovit non stop. Idag var jag ledig för första gången och sedan tutar nästa vecka på i liknande stil. Men det är självvalt och jag klagar absolut inte. Men just nu behöver jag lite tid till att bara vara då det är många tankar som snurrar i huvudet och jag tyckte att det kändes skönt att lägga datorn åt sidan i flera dagar. Men det är faktiskt roligt att vara tillbaka här lite igen. Just nu står det ju dessutom relativt stilla på hästfronten och det gör det inte mer motiverande att blogga här heller tyvärr, även om det är det jag helst vill. Har säkert en del känslor och tankar att tömma här så fort jag har kommit igång med skrivandet igen.

I alla fall. Wille har hoppat bana med killen som rider honom och han ska strax få vila nu då det är läge och behövs, sedan kommer han förmodligen vara en helt ny häst när den är över precis som alltid med unghästar. Humlan är under igångsättning. Har longerat henne korta pass (ca 10 min i trav) i pessoaselen 2-3 gånger samt börjat trava henne kortare sträckor ute i skogen. Hon är positiv och glad, det känns som att hon tycker det är roligt att hitta på någonting igen! Så vi fortsätter att smyga igång. Jag tror att det finns massvis med häst i henne när hon kommit igång ordentligt, stärkt sig och börjat sätta riktiga muskler. Och jag är var eviga dag otroligt tacksam över att jag har henne i mitt liv för jag behöver verkligen henne just nu, verkligen, verkligen.

Winnie är också under igångsättning och jag ser fram emot att hon ska komma igång igen också! Men just nu står det lite stilla på hästfronten som sagt och det är otroligt omotiverande på alla sätt och vis tyvärr!

4 thoughts on “I’m alive!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.