Hallelujah

När man inte tror att livet kan gå snabbare så kan det nog det, haha. I morgon har jag ett kort jobbpass på 4 timmar, sedan blir det stalltid för mig och jag ska ladda båda kamerorna. Dels så ska jag spela in lite så jag kan visa er en film på Nashville (!) och sedan vill jag egentligen ha både film och bilder på Humlisen så ni får se henne som jag utlovat flera gånger!

Förhoppningsvis följer några lediga dagar nu efter i morgon, jag behöver det för att inte minst hinna i kapp med allt jag har fått prioritera bort den senaste tiden. Nu är det det dags att kicka igång denna sida av livet igen, jag har saknat det men det har också varit superskönt att bara koppla bort allting ett tag utan att känna det minsta lilla dåligt samvete över det!

Humlisen ska igång, Winnisen ska igång och Wille ska snart få vila. Vill bebisgosa också om jag har en helg över när det passar!

One thought on “Hallelujah

  1. Hej! Kanske en helskum kommentar, men jag chansar och skriver ändå. Om du vill ha någon som fotar/filmar är det bara att hojta till. Bor utanför Röstånga och vill bli bättre på att fotografera hästar.
    Hälsningar Karolina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.