Tacksam <3

Jag kan nog inte någonsin uttrycka min tacksamhet av att få ha Humlan i mitt liv. Hon utstrålar så mycket värme och kärlek att jag blir helt till mig att vara runtomkring henne. Hennes ögon är så kloka, så genomsnälla och det känns som att de speglar ett liv som kanske inte alltid varit så enkelt, för vi vet inte alls vad hon varit utsatt för tidigare i livet. Hon är ju ursprungligen från Irland och hon är väldigt rädd för spön…

Jag minns hur hon var när jag träffade henne för ett år sedan. Hon levde rövare i boxen när det närmade sig matdags, hon sparkade och skrek och var jättestressad. Idag står hon glatt och väntar på sin tur, inga sura miner, ingen tendens till att sparka och är hur lugn och tillfreds som helst. Det känns så bra i hjärtat, så bra att se en häst som mår bättre, som mår bra. Hon gnäggar varje dag när man kommer och ska hämta henne i hagen och hon visar sin tacksamhet och kärlek på så många fler sätt än det. Och jag behöver verkligen det just nu. Jag behöver ha en Humla i mitt liv, alltså verkligen. Så innerligt tacksam att få dela vardagen med denna individ och jag hoppas verkligen på att vår tid tillsammans ska bli helt fantastisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.