Utflykt med Humlis!

Känslan när Humlisen inte riktigt vet om det hovslagaren gör med henne känns okej och mamma står och försöker prata med henne, så kommer man själv fram till henne och lägger handen i pannan på sig och hon sänker hela huvudet och börjar tugga, då vet man att man har gjort någonting rätt. Finns det något finare i världen än när man känner att ens hästar litar på en och känner sig trygga i ens närhet? Tror knappast det.

Idag har Humlis blivit fin i hovarna i alla fall. Hur tillfredsställande är det inte i själen att se nyskodda, snygga hovar? Och hovis gör i vanlig ordning ett fantastiskt jäkla jobb, litar på honom till 100%!

Förövrigt så har vi en häst som börjat forma kroppen lite grann, man tänker nog inte på det när man ser henne varje dag. Men tycker hon börjat fylla ut lite över ryggen nu också och är inte lika insjunken som tidigare bakom manken nedåt.

3 thoughts on “Utflykt med Humlis!

 1. Hej
  Så fin hon är!!! Vilken hovslagare använder du?

  Tacksam för svar. Lycka till med alla dina hästar.

 2. Hej!
  Hur går det med Bullen? Har du kvar honom? Han är så fin.
  Humlan ser också fin ut så klart med har fallit för Bullen!
  Lycka till med hästarna 🙂
  Mvh Sarha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.