Till vardagen!

(Inlägget innehåller adlinks)

Nu känner jag mig nästan redo inför sommaren. Passade på att fylla upp garderoben med lite nya kläder förra veckan och det kände jag att jag var väl värd. Roligt med lite nytt såklart, det ska bara komma till användning också. Har man inte stallkläder så har man jobbkläder, sällan någonting annat i alla fall. Men lite roligheter har jag inplanerat i sommar nu och då är det alltid kul att få ha lite nytt på sig! Hoodien kommer jag garanterat att bo i mer eller mindre, SÅ snygg! Nu känner jag mig sommarfin med fransar och nyslingat hår också, har fortfarande inga bra bilder på detta fenomen men får se till att få några knäppta till helgen kanske!


Mönstrad topp – HÄR // Polotröja – HÄR // Söt topp – HÄR // Hoodie från Levi’s – HÄR // Topp från Gina Tricot
(adlinks)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.