Life is short, I choose happiness.

Ibland får man sina törnar på motivationen i livet och de tycks komma med jämna mellanrum just nu, man får verkligen passa på att njuta av glädjen och lyckan så länge den varar innan man knockas ner på jorden igen. Jag är i alla fall otroligt glad över att jag är så positivt inställd till allting som sker i mitt liv och till alla motgångar jag möter, det gör allting så otroligt mycket lättare. Ju fortare man accepterar att livet inte är fläckfritt utan att det är rent utav svinjobbigt emellanåt, desto fortare tror jag också att man tar sig igenom motgångarna. För vi allihopa går igenom motgångar, vissa svårare, vissa inte. Det är hur många som helst som gått igenom samma saker tidigare som jag och fixat det, så det är klart att jag också kommer att klara det!

Bryt ihop, gråt några liter och kom igen. Kämpa vidare, gör någonting bra utav det liv du fått och försök att se det positiva och vackra i allting för där finns alltid någonting! Släpp taget om det som inte är bra, släpp taget om det som inte får dig att må bra eller som gör dig lycklig längre. Släpp taget om det som inte känns rätt i magen. En vacker dag kommer du att se tillbaka på det och vara glad att du tog steget just den där dagen och inte flera månader senare.

Idag är en ny dag, och idag väljer jag att vara glad. Glad och tacksam, precis som alla andra dagar. Idag fortsätter jag att gå på min väg tillbaka upp ifrån hålet jag trillade ner i igen och idag fortsätter jag att kämpa mot mina drömmar och mål igen. Och idag måste jag faktiskt också få tacka min käraste vän Danai för att hon är den bästa vännen man kan önska sig. Som alltid stöttar, peppar och backar mig. Evigt tacksam över att våra vägar korsades.

Life is short, I choose happiness.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.