Hair and lashes on fleek

Lika roligt och trevligt som vanligt att komma iväg några timmar i ett annars ganska hektiskt och tidspressat schema. Mella fick igår ge sig på att fylla på mina fransar och det blev så jäkla snyggt! Råkade sedan säga att hon minsann fick leka med rosa färg i mitt hår och hon gick ju självklart loss ordentligt, men ärligt talat så blev jag förvånad över resultatet. Riktigt jäkla asballt tycker jag ändå. Nästa gång kanske hon till och med får leka med färger som sitter längre än ett dygn, då vet jag någon som blir glad haha.

Och vill ni själva bli lite sommarfina, nödvändigtvis inte rosa i skallen kanske men utöver det – hår/löshår/uppsättningar/fransar och så vidare, tveka inte på att kontakta Mirella för mer information och priser!

5 thoughts on “Hair and lashes on fleek

 1. Inte my cup of tea med håret men älskar fransarna!
  Och aldrig tänkt på att du har fräknar innan.

 2. Hej!
  Så tråkigt att du inte är lika aktiv längre. Är alltid så kul att läsa dina analyser av ridpass osv.
  Undrar bara, har du och C gått skilda vägar?
  Får lite den känslan.. Hoppas allt är bra med dig ändå!

  1. Tycker jag också. Men just nu har jag så fullt upp att jag inte hinner tyvärr. Hoppas att jag kommer igång snart igen i samband med att hästarna gör det! 🌟

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.