Back to business!

Efter en hel vecka i ”Norrland” så befinner jag mig nu nere på skånemark igen och känner hur bra jag trivs här nere. Dock är jag ju ingen direkt platsbunden människa men det känns verkligen som att man är i Norrland när man är i Stockholm/Dalarna där jag tillbringat de senaste 8 dagarna. Kom faktiskt alldeles precis hem efter att ha varit på besök hos min bästa Danai och vi har hunnit med en hel del. Veckan började uppe i Dalarna, därefter blev det Stockholm från fredag-måndag där höjdpunkterna var Håkan Hellström under fredagkvällen och Summerburst på lördagen. Resterande tid har jag varit assistent till Danai och vi har fixat klart allt det sista i hennes lägenhet där på Östermalm (lite kontrast mot lilla Ljungbyhed där jag bor, haha!) inför fotografering och försäljning. Så jag har skruvat utemöbler mitt i natten och offrat säkert en sovmorgon för det 😉

Nejdå. Jag har i alla fall haft en superduperhärlig vecka på alla sätt och vis. Är så otroligt tacksam att få ha henne i mitt liv, hon är så jäkla cool, klok, stark och modig dessutom. En månad kvar tills vi ses igen, från att ha setts 1 gång på 4,5 år till att ses 4 gånger bara i år, not bad!

På stallfronten så ska tjejerna igång på riktigt nu. Humlan har verkligen helt kommit ut ur sin bubbla nu och visar på glädjekänslor som aldrig förr, gör mig otroligt varm i hjärtat att få höra och se. Så nu ska intensiteten på ridningen trappas upp vilket är superroligt. Jag ska även ta tag i blogg och youtube-livet som jag saknat en hel del men en paus har varit välbehövlig också. Så redan i morgon är jag garanterat tillbaka här, vi hörs då med massa mer information kring vad som händer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.