En riktig sommarhelg!

Helgen som inte hade några planer turned out to be amazing! Jag blev upphämtad av en kompis i lördags eftermiddag och sedan begav vi oss in till Helsingborg och åt på uteservering i det fina vädret, samt tog jag en drink eller två också. Supermysigt var det, men också superroligt! Efter lite velande om vart kvällen skulle bära så blev det filmmys i deras utemöbler i deras uterum under en massa filtar tillsammans med tända ljus och ljusslingor. Alltså verkligen hur mysigt som helst, så där som det är i filmer på något vis. Förmodligen inte sista gången man kommer spendera där i sommar! Älskar spontana sommarkvällar (<3).

Stallet blev sparat till lite senare igår kväll och Humlan fick sig en tur ute i skogen i det härliga vädret. Hon var spooky som tusan och hoppade fram och tillbaka mellan stenar och stubbar som hon trodde skulle äta upp henne haha. Hon hoppade även rakt upp i luften för en pytteliten vattenpöl. Någon är på gång alltså! 😉

Nu förhoppningsvis lite jobb i veckan och sedan väntas det ännu en härlig helg med midsommar och hela den biten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.