Pälsbyte! *.*

Som vanligt så öste regnet ner på midsommar trots att hela veckan varit solig och härlig innan dess. Jag hade i alla fall en superbra dag och kväll och vaknade upp riktigt pigg igår morse och städade av hela Mirellas nedervåning som såg ut som ett kaos efter nattens festligheter. Var dock seg som ett tuggummi sen när jag väl lugnat ner mig igen. Hästarna har fått lite midsommarvila ett par dagar men nu är det fortsatt arbete som gäller för tjejerna!

Humlan: Har börjat rida henne mer och mer vanligt nu. Inga långa eller krävande pass utan håller det fortfarande kort och väldigt enkelt. Det är fokus på en lång och låg form (tjat jag vet), att hon ska vara rak samt att hon ska kunna ställa igenom åt alla håll jag ber om. Men ridbarheten tar sig med stormsteg. Hon börjar bära sig själv på ett helt annat sätt nu, filmkameran måste fram!

Winnie: Winnie som efter en liten hagskada i våras har skrittat ett längre tag är nu på gång igen och känns fräschare än någonsin. Just nu travar vi och även hos henne är fokuset att komma ner lång och låg, orka bära sig själv och vara helt rak.

Wille: Wille har fortsatt sommarlov ett tag till och är som en tickande bomb vissa dagar och bättre andra. Det blir i alla fall otroligt spännande att sätta igång honom senare för jag tror det har hänt jättemycket hos honom under sin vila. Och särskilt eftersom att det hände så himla mycket i hans ridning och utveckling innan vilan också!

Nasse: Nasse har ju också sommarlov. Han myser och pussas med sin bästa vän Denice som inte är många år gammal, blir borstad och ompysslad som aldrig förr. Otroligt liten social fölunge som skiljer sig ganska ordentligt mot tidigare av hur jag upplever det i alla fall. Han har även börjat fälla ur fölpälsen nu och under den så döljer det sig en svettfux!!! Lyckan är obeskrivlig! Håll tummarna för lite ljusare man och svans nu också som alla andra fölisar, men oavsett så är jag glad att han inte blev rödfux eller något sådant!

6 thoughts on “Pälsbyte! *.*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.