Måndag

I vanlig ordning så blåser det storm i Skåne, några timmars jobb är avklarade och resten av dagen lär gå i ett. Bland annat ska hästarna ridas och därefter väntas ett möte i stallet för min del. Ni kan inte ana min lycka över att Humlan är på G så som hon är, det gör mig lycklig och bubblig i hela själen. Och ända sedan Nashville föddes så känns det också lite lättare att göra sig av med Winnie även om man självklart hade önskat att man kunde behållt de allihopa. Men en försäljning av Winnie kommer berika mitt liv mer än vad jag just nu kan tro tror jag, på många olika sätt. Mer om det då. Snart kan man ju också skymta i horisonten att man ska kunna rida Wille på ett säkert sätt och till och med kunna tävla honom också så småningom! Framtiden är spännande och jag känner mig bara genomlycklig på alla sätt och vis just nu. Så fruktansvärt för allt och alla som är i mitt liv så ni anar inte. Älskar att känna såhär, ä-l-s-k-a-r!

Efter min lilla bloggpaus som varat här mer eller mindre under de senaste månaderna så är det nog också dags för att mig att försöka hitta någon plan med detta som motiverar mig och som ger mig något. Men det har varit så mycket annat i livet just nu som har fått mig att må så otroligt bra som jag har valt att prioritera. Just nu är det också lite så att jag måste reda ut en pusselbit i taget här i livet för att kunna få tid, energi och utrymme till allt jag vill också. Men det kommer!

Midsommar var i alla fall superduper!

2 thoughts on “Måndag

  1. Du har haft så otroligt mycket motgångar Johanna, är otroligt glad och stolt över dig att du tagit dig ända hit. Jag som följt dig sedan start unnar dig all framgång från och med nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.