Bomjobb med Humlan (Film)

Eftersom att det fortfarande hänger vissa människor här som gillar att ifrågasätta och kommentera med tråkig ton så vill jag bara skriva att ni faktiskt få ha lite överseende med denna häst. Där ÄR mycket jobb att göra även om hon känns fantastisk från gång till gång för det gör hon verkligen. Hon kommer bli en riktigt powerhäst med tiden och det kommer vara roligt att kolla tillbaka på dessa gamla klipp då. Det roligaste är att se hur hon utvecklas bara genom det korta ridpasset, det säger ganska mycket tycker jag. I veckan höjer jag ribban lite till, men fortfarande bara på en lekfull nivå utan press och utan stress (såklart) samt väldigt korta perioder. Vi håller verkligen träningen väldigt kort, simpel och med mycket pauser samt mycket beröm.

I morgon blir det skogen så vidare det inte ösregnar från sidan!

2 thoughts on “Bomjobb med Humlan (Film)

  1. Jag kommer ihåg när jag såg de första klippen på dig & Humlan. Då kan vi snacka om en häst som var på bogarna och skyfflade på med benen i mer eller mindre obalans. Nu är hon mycket mer balanserad & avslappnad. Man ser att hon har släppt igenom mer, och hon väntar på dig. Bärigheten börjar också komma smygande. Vilket toppenjobb du gjort! Och så bra att ni tar det LUGNT, hon behöver tid att vänja sig och stärka sig inför detta sättet att jobba.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.