Nashville blir skimmel?

Fick lite nya bilder på Nasse i förbifarten igår. Alltså detta blir verkligen bara mer och mer spännande, nu börjar det se ut som att han kommer att bli skimmel? Vad är oddsen? Oavsett vad så ska det bli jättespännande att se hur hans färg fortsätter utveckla sig, oavsett så kommer han bli hur snygg som helst! Och hur ser han ut i kroppen då den lille knubbisen? 2 månader gammal och ser hur proportionerlig ut som helst. Alltså ni kan inte ana hur spännande detta är och kommer bli? Oavsett om han blir svettfux eller skimmel med bruna inslag så är det ju drömfärgerna. Med vita tecken dessutom? Detta är på riktigt min gåva i livet!

Nej alltså nu när jag kollat närmre. Han kommer minsann att bli skimmel? SÅ mycket vita hår, spännade!

7 thoughts on “Nashville blir skimmel?

  1. Eftersom pappa är brun så kan han inte vara skimmel, eftersom det anlaget inte kan ligga dolt i generationer. Avblekbara skimlar brukar vara vita runt ögonen, precis som att de redan ”skimlat av” där. Men det är nog så spännande och se vad det blir för fuxfärg. Tänk om han kunde bli möörkfux? Såå vackert! Fast det är han ju oavsett!

  2. Ser att alla redan skrivit det men man brukar se på benen också om de ska bli skimmlar. Ljusa ben(om det inte är strumpor) blir mörka och ”mörka” ben blir ljusa 🙂 Dom skimmlar vi har hemma nu är en chokladbrun från topp till tå. En brun med svarta ben 🙂 Stämmer inte helt eftersom vi har en helgrå som kommer att bli svart..

    1. Är inte så bra på färger men din ser ju nästan stickelhårig ut.. så ser den ena ut i ansiktet nu när han fäller och han ska ju bli skimmel så det blir spännande att se vad det blir för färg på din!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.