Frågestund!

Efter en krävande vår på alla sätt och vis i livet så känns det som att livet börjar att återgå till det fantastiska ting det är. Den där bubblande lyckan över att få ha så mycket fint i mitt liv har börjat hitta tillbaka igen och jag känner mig gladare och mer fri än någonsin. Dessutom är vi mitt uppe i sommaren även om det inte bjuds på något sommarväder och jag har redan hunnit med att njuta av flertalet saker såsom Håkan-konsert och Summerburst med bästis och utöver det massa bästishäng. Midsommar var också en lyckad tillställning och där emellan finns det flertalet kvällar och dagar som jag kommer minnas med glädje och jag tänkte samla på mig ännu fler sådana under sommaren vill jag lova.

Min plan är att så sakta kicka igång här igen efter en motivationsdipp utav sällan skådat like. Men när livet gång, på gång, på gång bara trycker ner en i skorna igen så tappar till och med positiva jag motivation och positivitet till allt vad livet innebär. Men det är helt naturligt, jag vet i alla fall att jag ställer mig upp efter varje gång med ännu mer kunskap och ännu fler lärdomar om livet.

Jag tänkte därför att vi inleder med en liten frågestund!
Det var länge sedan, ni har kommit med massa frågor i kommentarsfältet som är utspridda så nu har ni chansen att ställa frågorna om allting ni undrar och få svar på dem. Så det är bara att köra igång!

28 thoughts on “Frågestund!

 1. Vad hände egentligen med Bullen? 🙁

  När kommer Nashville att flytta hem till dig? Hur är planerna kring det? Hans uppväxt och sådär? 🙂
  Planer med Wille? 🙂

  Saknar att läsa om Winnie på din blogg, är ganska mycket bara Humlan och Nashville just nu, tycker det är lite tråkigt.. :/
  Men annars har du en fin och bra blogg. Kram

  1. Kommer mer Winnie nu snart, men just nu rids hon endast ute i skogen och mamma brukar rida henne när jag rider Humlan så det har varit svårt att uppdatera om henne. Men av klara anledningar så har det mest blivit dem, men uppskattar din kommentar och ska ha det i åtanke. Tack! 😀

 2. Vad hände med Bullen?

  Har det hänt nått mellan dig och din kille, eller är ni fortfarande tillsammans?

  Vad hände mellan dig och Alex?

 3. Undrar också om Bullen! Och om Christian, inte hört något om honom på ett tag?

  Vad är planen för dig de närmsta 2 åren? Med jobb, bostad, hästar osv.

  Kommer du ta hem ditt nya föl det kommande året eller vänta till han är 2-3?

 4. Även jag undrar angående Bullen? Vad hände. Vi vet ju att han inte är kvar hos dig men vad hände? Du var ju så himla glad för honom verkade det som?
  Vad händer med Winnie? Hörde ryktesvägen att hon hade en senskada men att hon ändå rids?
  Vad händer med Wille?

  1. Ja man kanske ska vara lite försiktig med att lyssna på allting man hör ryktesvägen, men det visste du nog redan om 🙂 Och jag hoppas också att du vet om att man inte är så anonym på internet som man tror att man är, man kan hitta mycket och komma långt med ett IP-nummer om man bara är lite om sig och kring sig, trevlig kväll 🙂

    1. Hur kul tror du det är att bli lite smått anklagad att rida på en häst med senskada ”anonym”?

     Johanna skulle ju aldrig rida eller motionera någon av sina hästar om dom är skadade, det intrycket har jag fått från bloggen iaf.

  2. Jag har absolut inget att dölja Johanna så vad du får fram på min IP adress är helt ok 👍🏻 Jag har inte påstått något eller liknande, endast ställt en fråga där jag ger henne möjlighet till att förklara sig då jag hört ryktesvägen dåliga grejer. Alla bör få sin chans att förklara sig och därav mina frågor.
   Ha en trevlig kväll du med ☺️

 5. Ja de stora frågorna är, vad hände med bullen och alex?
  Är christian med i bilden?
  Kommer det automatiskt eller varför skriver du på facebooksidan på engelska read my new post?
  Hur stort stall är det som du har dina hästar i? Är det ridskola i samma eller är det helt privat?
  Hur bor du? Med vem och hur ser bostad ut?
  Hr ni er nakenhund ännu?

 6. Haha stor variation här!

  Jag undrar vilka egenskaper du värdesätter i en häst och varför du älskar min häst mer än allt. 😉
  Och vem är egentligen din bästa grek?

 7. När ska du ta över Wille?
  han rids väl av killen för att han kan hantera hans temperament lite bättre eller?
  När tror du att du kan ta över honom?
  Brukar ju ta ett bra tag innan såna hästar har blivit så lugna som tex Winnie.

 8. Känns det inte ibland som du har tagit dig lite vatten över huvudet för tillfället? Menar absolut inte att trycka ner dig på något sätt, utan bara att du fick ta bort Flex, att Wille är svår och att Winnie varit ofräsch?
  Det blir ju lite mycket för alla ibland och jag tycker det är starkt av dig att inse det och lämna bort Wille och vart nu Bullen tog vägen. Jag vet att du inte har någon som helst skyldighet att förklara dig på sociala medier men när jag ser frågestundskommentarerna blir jag lite ledsen å dina vägnar. Jag vet att om jag vart i dina skor skulle jag kanske chillat lite med hästar och ridning och allt djävulstyg som det innebär tills jag hittat ordentligt med motivation. Ibland måste man se över vissa saker i livet som gör att man mår mindre bra och reducera dom..
  Jag är glad att du hittat Humlan och jag hoppas verkligen det funkar för dig!!

 9. Vad hände mellan dig och Alex?
  Är du fortfarande tillsammans med Christian?
  Humlan, är det samma häst som du redan och tävlade hos Alex?

 10. Vad vill du med din blogg?
  Jag läser väldigt gärna om dina hästar, tycker dom är fräna allihop, speciellt Wille <3 Men det känns som det pågår en del som du av olika skäl vill hålla ute ur bloggen (förståeligt) och då blir ju bloggen ganska innehållslös och trist. Exempelvis Nina (ninasrader.se) är ju otroligt öppen med allt från skador och motgångar till medgångar och lyckliga resultat. Då blir bloggen mer levande och stämningen blir desto bättre. Du känns lite som en hackkyckling (jag vill absolut inte hacka på dig). Vad tror du det beror på?

  1. Hur tänker du när du skriver hackkyckling? 🙂
   Man kan inte vara helt öppen och ärlig med alla hästar på en blogg då det spekuleras otroligt mycket och folk kanske till och med läser fel saker. Med Flex var det en annan sak, han var redan så långt ifrån säljbar som man kunde bli med alla sina skador och symptom så där kunde jag visa och skriva om mycket mer. Winnie t.ex som ska säljas, där håller jag tillbaka lite för att inte vara alltför öppen på internet men sedan kommer självklart de kommande ägarna få den information som de behöver om du förstår mig. Det har hänt mycket sista året också som jag inte kan dela med mig av tyvärr men som kanske påverkat mig psykiskt och därav påverkat bloggandet, tyvärr kan man inte gå ut med allting offentligt då det finns lite för mycket folk som gottar sig i det och vill en illa.

 11. Älskar din blogg! (Saknar lite mer frekventa uppdateringar dock🙈)

  Jag tycker att Nashville ser fantastiskt fin ut och älskar uppdateringar om honom! Har du själv träffat honom? Är fölvisning el liknande intressant?

  Finns det någon tävlingsdebut i sikte för Wille?

  Hur är upplägget nu för Humlan framöver? Hon ser finare och finare ut för var dag. Du gör ett kanonjobb!

  Kram

 12. Hej! Först och främst grattis till det fantastiska fölet! Otroligt snygg redan!

  Min fråga, vet du om Ivo Bonev kommer hålla träningar i Sverige i sommar? Vet att du har haft bra kontakt med dem så tänkte att du kanske vet 🙂

 13. Med risk för att det blir tjatigt här men du har ju hittills inte svarat på vad som hände med Bullen fastän många har frågat. Så då undrar även jag vart han tog vägen? Du verkade så glad för honom och skrev att du såg mycket Flex i honom.. Sen blev det bara tyst om honom.

  1. Fast hon har ju skrivit att hon inte har kvar honom, varför måste hon förklara mer? Han var inte ens hennes häst så det kan ju lika gärna vara ägaren som inte vill att han ska nämnas. Bara för att man har en blogg behöver man inte dela med sig av allt i minsta detalj?

   1. Då kan man ju skriva att man inte har kvar honom men att man inte vill gå in på varför eller kan man skriva att ägaren inte vill.
    Verkar i alla fall som om jag inte är ensam om att undra.
    Man har absolut ingen skyldighet att förklara sig men bjuder man in till en öppen frågestund så kan man ju i alla fall svara på ett eller annat sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.