Svar på frågestund – Del 2

Vad är planen för dig de närmsta 2 åren? Med jobb, bostad, hästar osv.
Alltså att jag ska försöka planera mitt liv är ju en omöjlighet, just nu löser jag ett problem i taget och ser vart allting för mig. Prio 1 är att skaffa körkort och sälja Winnie och därefter skaffa lägenhet. Min plan är att endast stå med Humlan den kommande tiden och utöver henne i så fall kunna rida Wille. På jobbfronten är jag ganska kluven, trivs bra med de jobb jag har just nu för tillfället och har inga planer på att studera heller för stunden. Men som sagt, jag tar allting lite som det kommer just nu. Att planera fungerar inte riktigt i mitt liv på något vis haha.

Kommer du ta hem ditt nya föl det kommande året eller vänta till han är 2-3?
Se utförligt svar i del 1

Har du någon plan på att skaffa egen storhäst?
Jag har gått i tankarna och jag har kollat annonser för skojs skull men planen på att skaffa storhäst kommer jag skjuta på ett par år då det inte är aktuellt eller läge för det just nu. Jag har andra saker jag måste ta itu med och som jag vill ta itu med först, jag har hästar att rida ändå under tiden!

Hur ser framtiden ut med Humlan?
Den känns lovande och hon blir förmodligen (och framförallt förhoppningsvis) kvar här ett låååångt tag framöver vilket jag självklart är svinglad över. Jag vill faktiskt inte ha någon annan häst än henne och jag behöver ingenting annat heller. Hon har allt en häst ska ha och lite till för mig så jag lever på lyckan så länge den är här.

Framtiden förövrigt hoppas jag är fylld av träningar, tävlingar och andra roligheter. Tror hon kommer bli riktigt vass på hoppbanorna med tiden och jag hoppas vi kan få skina lite tillsammans, det tycker jag vi förtjänar båda två!

Har ni er nakenhund ännu?
Jajemensan vår (övervuxna, jättehåriga men svinsöta) nakenhund bor fortfarande med oss och han är lika bäst och fantastisk som han alltid varit. Fytusan vad man kan älska en hund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.