Svar på frågor – Del 3

Kommer det automatiskt eller varför skriver du på facebooksidan på engelska read my new post?
Det kommer automatisk via ett installerat tillägg, ska se om jag kan ändra det till svenska i stället! 🙂

Hur stort stall är det som du har dina hästar i? Är det ridskola i samma eller är det helt privat?
Jag står i stallet som ligger på Åsbo Ryttarförening, det är bara privathästar där och det finns sammanlagt 20 boxplatser.

Hur bor du? Med vem och hur ser bostad ut?
Just nu bor jag med mamma i en mindre lägenhet, men är i full gång att leta efter eget! 🙂

Jag undrar vilka egenskaper du värdesätter i en häst och varför du älskar min häst mer än allt.
Svår fråga, men på något vis har man väl hästar man gillar att rida med än andra. Humlis är fantastiskt rolig att rida varje dag, det är mycket power och mycket energi i henne och hennes språng är (kommer bli) magiska. Dessutom älskar jag Humlan för hon är så klok och förstående på något vis men också så påminner hon mig om Flex hela tiden, jag vet bara inte hur men det känns som att hon fyller ett hål. Jag älskar denna hästen och är så otroligt tacksam att vi får fortsätta tillsammans, ni anar inte vad mycket det betyder för mig. Det känns fortfarande som i en dröm på något vis.

Och vem är egentligen din bästa grek?
Min bästa grek vet vi allihopa att det är Danai. Vilken sjukt jäkla fantastisk människa och vän. Jag visste inte att man kunde tycka så mycket om någon och vår vänskap har bara blivit 100 gånger mer fantastisk sedan vi har setts en massvis detta år. LOVE this girl! Hon är klok, modig, inspirerande och självständig. Så jäkla ball bara!

Humlan, är det samma häst som du redan och tävlade hos A*ex?
Ja stämmer.

Finns det någon tävlingsdebut i sikte för Wille?
Inte så att det är planerat, mer att vi ställer in oss på att bromsen är väl installerad och att han känns lugnare och tryggare i sig själv ganska snart så att man kan börja kika på tävlingar/P&J’s. Ingen brådska alls med grabben och först ska han sköta sig lika bra på bortaplan som på hemmaplan 🙂

One thought on “Svar på frågor – Del 3

  1. Jag är så peppad på att få se mer av Wille, det ser ut att finnas så mycket power i den hästen!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.