Svar på frågestund – Del 4

På vilken portal ligger din blogg på?
Min blogg ligger inte under någon portal just nu utan jag har själv köpt domän + webbhotell där den ligger. Ligger under one.com för den som undrar det 🙂

Min fråga, vet du om Ivo Bonev kommer hålla träningar i Sverige i sommar? Vet att du har haft bra kontakt med dem så tänkte att du kanske vet?
Till sommaren är det inget planerat men jag försöker arrangera någonting till hösten så då hoppas jag att vi kan skrapa ihop ett ordentligt gäng för jag tycker verkligen inte att man ska missa chansen att träna för Ivo när han är här, fantastisk!

Jag tycker att Nashville ser fantastiskt fin ut och älskar uppdateringar om honom! Har du själv träffat honom? Är fölvisning el liknande intressant?
Jag har faktiskt och tyvärr inte träffat honom ännu men bara måste göra så fort jag hinner! Men det är så mycket annat i livet nu som jag också vill hinna med och den närmsta tiden är mer eller mindre fullspäckad!

Hur är upplägget nu för Humlan framöver? Hon ser finare och finare ut för var dag. Du gör ett kanonjobb!
Fortsatt ökad intensitet i ridpassen. Sakta men säkert bygger jag upp henne med mycket uteritter på hårt underlag varvat med kortare pass i paddocken. Ska även börja lägga in lite bomjobb & lydnadshoppning lite mer nu då hon behöver det som en bra grund inför hoppningen.

Vad vill du med din blogg?
Min blogg har på senare tid mest blivit en rolig grej. Jag älskar att skriva av mig här och jag älskar att göra videos men på grund av flera andra faktorer i livet har jag fått skjuta bloggen lite åt sidan den senaste tiden men det känns som att jag börjar hitta tillbaka lite grann i alla fall. Men den kommer kanske aldrig bli som den var när jag uppdaterade som flitigast men lite mer personlig och så ska jag nog kunna göra den. Jag vet inte varför jag blivit så tillbakadragen här senaste tiden. För det första har det nog hänt mycket som jag inte har någon anledning att dela med mig av offentligt och för det andra är folk så bra på att tänka och tycka redan innan man har blottat sig haha.

Sedan har det nog dykt upp något frågetecken i kommentarsfältet till frågestundsinlägget men också några svar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.