Winnie is back!

Hur kul är det inte att denna tjejen är igång igen då? Där finns en hel del att jobba på men jag tror det kommer bli superbra med tiden. Hon behöver få tillbaka lite styrka och finslipas en del i markarbetet men hon är ju faktiskt bara 4 år så det kommer, ingen stress här inte!

Ska filma och fota henne lite när jag får tid till det, kanske till helgen om jag har tur annars nästa vecka. Det händer så mycket just nu och det är sommar så jag passar på att njuta av det också såklart. Nästa vecka är det Håkan Hellström-konsert igen (!) och hela helgen ska spenderas med min absoluta favoritperson i underbara Göteborg. Känns inte riktigt som att det kan gå fel.

2 thoughts on “Winnie is back!

  1. Hur fin jag än tycker att Winnie är kan jag inte låta bli att tycka det är lite bortkastat att du fortfarande sitter och tragglar på ponny. Men jag antar att du har en plan med det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.