Torsdag

Ledig torsdag för min del och jag började skriva ned allt jag ska göra på en to-do-list och den växte sig lång alldeles för fort. Men dagens viktigaste är att njuta av solen medan den är här faktiskt, mina likbleka ben kan behöva lite av den varan. Sedan har jag även börjat skriva ner en massa filmidéer men jag måste bara komma igång med det också igen och dessutom måste jag en sväng förbi Media Markt med min senaste kamera för det är något som är knäppt med fokusen där, eller så är det bara jag som är helt okunnig men det har ju fungerat tidigare så….

Hästarna tar det lugnt just nu, Winnie är avmaskad bara precis nyss och Humlis är vaccinerad. Danai kommer dessutom i morgon kväll och stannar över helgen och nästa helg åker vi till Göteborg och går på Håkan-konsert. Känner att jag lever ut sommaren till fullo för en gångs skull. Lite mer sol och kanske till och med lite strand hade ju dock inte varit fel.

Så här ser Mini ut just nu. Supernyfiken att få se bättre bilder på hans spännande färg som börjar synas mer och mer. Dessutom tycker jag han ser ut som en gigantisk fölunge men det är kanske bara synvilla. Han är redan 2,5 månad gammal ändå, finaste ponnyhingsten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.