Lördag

Här hann det att dö eftersom att jag tog på mig ett extra jobbpass igår så jag var på jobbet från 7-22 och var lagom go när jag kom hem, stendäckade och sedan ett 6-timmarspass idag igen. Sedan tog jag en 2 h lång powernap innan jag begav mig till stallet.

Winnie är som nämnt på gång nu och hon var fantastiskt fin idag, jag bara satt och log som en liten barnunge. Det tar sig verkligen. Jag har lite bilder och filmer från dagen också vilket jag ska redigera strax. Hon känns superfräsch men ska boka tid hos equiterapeut på måndag för att jag vill ha henne helt genomcheckad och sedan ska jag börja kika på tävlingar om 4-5 veckor. Det känns superroligt i alla fall.

Humlis har det lite lugnare så tog henne ca 10 minuter på linan och herregud vilka framsteg i jämförelse med för några veckor sedan. Det brukar ta emot lite åt höger men det syntes ingenting idag så det var roligt att se. I morgon blir det skogen för båda två så vidare det inte spöregnar (vilket det nog ska göra…)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.