Monday

Alltså kan inte sluta kolla på bilder på Lillnasse, jag tycker att han är så vacker och magisk på något vis. Måste kika på om jag kan få loss lite tid att åka till Småland och hälsa på honom framöver, har ju inte ens träffat honom ännu men ändå ligger han mig redan så nära om hjärtat. Vill liksom också lära känna hans milda snälla jag (så länge det varar haha) och pussa på hans mjuka bebismule, det är väl alla hästtjejers dröm?!

Motivationen för bloggen och hästarna börjar så sakta leta sig tillbaka igen och det har nog aldrig känts så roligt att bara vara i stallet. Behöver liksom inte göra något speciellt, utan kan bara sitta och glo på mobilen utan att få panik över att jag borde göra någonting annat med min tid. Det har suttit kvar länge i mig sedan min period utomlands, att göra allting så fort som möjligt så jag får någon tid över till någonting annat (typ duscha, sova, äta, umgås med vänner). Men nu börjar jag kunna slappna av och ta de med ro och inte få inre stress när klockan tickar iväg, glad över det vill jag lova!

Idag har Humlis fått röra lite lätt på benen, i morgon ska Winnie få ett kortare ridpass och Wille ska få träffa tandläkaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.