Humlan & sporrar

Idag får Humlis gå ett kortare pass på ridbanan tänkte jag, så kanske hon är helt okej att rida i morgon när Danai ska få provköra henne mer än i skritt. Danai skrittade henne lite grann innan hon kom hit och det kan inte ha varit en rolig uppgift, tog tre veckor av skritt i streck för mig innan hon faktiskt började röra sig framåt självmant (<3). Nu börjar hon dessutom bli såpass framme för skänklarna att jag känner att jag kan sätta på mig ett par sporrar, är lite allergisk att sätta på mig sporrar innan hästen faktiskt har lärt sig att ta skänkeln ordentligt. Då tar jag hellre ett längre spö som hjälpmedel när hon inte lyssnad på skänkeln än att hon ska bli helt skänkeldöv för sporren också. Men kanske kan testa att rida med sporrar någon dag eller idag för att få den där lilla extra feelingen som man vill ha.

Kanske ska klä ut henne i någonting fint också och packa ner kameran, man får ju passa på när man är inne i ett nice flow känner jag! Lillkameran ska få hänga med mig överallt och jag hoppas att jag kan använda den lika flitigt i helgen som jag har gjort de senaste dagarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.