johannagrant @ instagram

Ni som följer mig här på bloggen har väl inte missat min instagam? johannagrantcom heter jag där och jag måste påstå att jag nog aldrig uppdaterat så flitigt där som just nu, och ännu bättre blir det så fort jag kan köpa en ny telefon. Har spanat in en som jag tror kommer bli superbra, men det får vänta ett tag till. Pengarna går som vanligt till alla 70 hästar jag äger, dåligt val av mig haha. Men vad gör man inte för de små djuren.

I alla fall så är jag supernöjd över att jag blivit mer aktiv, det känns sådär underbart roligt som det gjort tidigare och nu har jag dessutom min Canon Eos M3 som är supersmidig att ha med sig och från den skickar jag bara bilderna direkt till telefonen. Den ska få lite nya och bättre objektiv en vacker dag också men fungerar super tills vidare. Så glöm inte att kika!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.