Lite hoppning på Humlis

Låt oss bjuda på lite nya prints till det att filmen är uppe. Blir bara en kortare hoppfilm denna gång också. Passade på att känna på några språng nu innan jag åker iväg ett par dagar och hon blir i mammas trygga händer. Emellanåt drar hon fortfarande ut sig, nu är det dock i princip endast på oxrar. På räcken hoppar hon riktigt super men där kan jag också sätta henne lite mer på bakbenen så hon får hoppa upp sig. På oxrarna vill jag har lite mer flow så hon inte bara hoppar upp sig utan faktiskt hoppar framåt också, sakta men säkert går det på rätt håll i alla fall.

Men, hon hoppar med mer och mer rygg för varje gång nu. Innan var det bara spänst och rakt upp i luften liksom, nu kommer hon igenom i ryggen och var dessutom riktigt rapp i tassarna igår också. För även om hon själv la sig nära och det blev lite hastigt så jäklar drog hon upp dem. Vi har P&J på hemmaplan den 5 september, hade ju varit otroligt passande! Fortsatt styrka, kondition, varierande arbete, lösgörande och så vidare står på hennes schema såklart. Lite av allt helt enkelt.

 

2 thoughts on “Lite hoppning på Humlis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.